Dejtingmisstag!

Du arbetar 40 timmar/vecka. Du tillbringar några timmar i tv-soffan, motionerar, träffar vänner och läser.

Men hur mycket tid spenderar på att hitta kärleken? Om du är som de flesta svenskar, är det inte mycket. Men hur kan du förvänta dig att träffa någon, om du inte träffar potentiella dejter med jämna mellanrum? Har du samma inställning när du söker ett nytt jobb? Det vill säga sitter och väntar på  att en rekryterare plötsligt ska ringa upp dig?

Fundera över allt du har uppnått i livet – antingen du klarat en tenta, fått ett nytt jobb eller tagit körkort. Det har krävt att du ansträngt dig, misslyckats ibland och blivit frustrerad. Men när det kommer till kärlek tror vi på ödet och att kärleken plötsligt ska materialisera sig utanför dörren. Utan att behöva dejta via nätet eller träffa några knasiga dejter (som kanske till och med tror att du är homo).

Helt enkelt träffa någon som säger ”Marie, vill du gifta dig med mig?”. Det är lustigt att vi så ofta tror att just kärlek bara ska ”hända”, utan någon som helst ansträngning. Det är som att vilja gå ner i vikt och ändå tro att det ska gå bra att äta en chipspåse varje dag.

Vad som helst som är värt något, kräver att du anstränger dig. Kärlek är inget undantag från den regeln. Om du hellre vill ligga på soffan och äta praliner, är du i gott sällskap. Det vill de flesta av oss. Men kom bara ihåg att din framtida partner inte letar efter dig på soffan i ditt hem. Om du vill träffa Mr(s) Right, måste du ge dig ut i världsvimlet!

Artikeln är inspirerad av Evan Katz.

Citera gärna men ange källan: http://www.mmmarie.se

Etiketter: , , , , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: