Utseendets betydelse för kärlekslivet

Du är framgångsrik, har ett bra jobb, en fin lägenhet och tjänar mycket pengar. Så varför har du fortfarande inte hittat drömpartnern att spendera resten av livet med?

Det är enkelt. Du har många att tävla med därute. Dina medtävlare kan du inte göra så mycket åt. Men det finns en person du kan påverka – dig själv.

Om du har på dig trasiga jeans, burkha eller har grönt hår, är det troligen för att du vill uttrycka din personlighet. Du förväntar dig att omvärlden både ska respektera din personlighet samt förstå vilken fin människa du är, oavsett hur du ser ut.

Men jag har nyheter för dig min vän. Som du är klädd, blir du hädd. Du blir helt enkelt värderad efter hur du ser ut och hur du för dig. Varför göra livet svårare än nödvändigt? Jag önskar att jag kunde säga till dig att det är det inre som verkligen räknas – och senare i förhållandet är det det som räknas mest – men det är bara att konstatera att ditt utseende gör all skillnad i världen, när det gäller att bli uppmärksammad.

Du har bara en chans på dig att göra ett första gott intryck. Det räcker inte med att vara dig själv – du måste vara en bättre version av dig själv! Och det innefattar dina kläder. Du köper troligen inte ens ett par sockor utan att titta på dem först. Varför skulle inte det gälla kärlekslivet också?

Marie Hagberg

Citera gärna men ange källan: http://www.mmmarie.se

Etiketter: , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: