Vem vill du vara tillsammans med?

Innan du försöker ragga upp någon, är det en fördel om du vet vem du skulle vilja vara tillsammans med. Samtidigt som det är roligt att dejta, är det bättre att ha någon slags strategi i bakfickan, än att gå ut på krogen lite slumpartat, i förhoppningen att träffa någon.

Se till att ta ett snack med ditt inre jag, för att ta reda på vad du verkligen vill ha ut av din framtida partner. Många män saknar en djupare förståelse för kvinnor, vilket gör att de är förvirrade när det gäller att få den de vill ha. Resultatet är ofta att de tvingas ta den de får.

Känner du igen dig? Och vill du göra något åt det? Relationer är inte hjärnkirurgi även om de ofta kan kännas som ett mysterium, när vi inte riktigt vet vad vi vill. När du väl vet det, kan du göra bättre val och saker och ting kan ändras.

Från och med nu, fundera över vilken personlighetstyp du tenderar att gravitera emot. Om du är ett riktigt partyfreak, ska du verkligen vara tillsammans med någon som föredrar lugna hemmakvällar med svärmor?

Beskriv din idealpartner efter bostadsort, ålder, livsstil etc. Ett hett tips: När det gäller ålder vill de flesta kvinnor ha någon som är ungefär jämnårig, det vill säga cirka fem år äldre eller yngre. Det hjälper oftast inte med att du själv är mycket ”ungdomlig” till sättet, om du är tio-tjugo år äldre. Fundera över saken – skulle du själv vilja ha någon som kunde vara i din mammas ålder? Nehej, tänkte väl det.

Fundera över om din framtida partner är konservativ eller mer åt det liberala hållet? Är hon ledartypen eller någon som följer? Traditionell eller modern? Utåtriktad eller tystlåten? Vad har hon för intressen? Har hon redan barn eller vill hon ha det? Vill du ha barn? Och om du passerat 40-årsåldern – vad är viktigast – egna barn eller ett förhållande?

Viktigast av allt – vilka inre egenskaper har hon? Ska hon vara snäll, omtänksam, hispig eller utåtriktad? Men det ska vara just inre egenskaper – exempelvis kurvig, snygg och blond räknas inte!

Marie Hagberg

Citera gärna men ange källan: https://dejtingkonsulten.wordpress.com

Annonser

Etiketter: , , , , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: