Kvinna, det här är du värd! (Kedjebrev)

Hej!
Äntligen ett ordentligt ”kedjebrev” som ger resultat ! Till skillnad mot normala kedjebrev så kan du inte förlora något, du kan bara vinna!
Skicka bara detta e-brev vidare till 9 kvinnor.

Instruktioner: Packa ner din make/pojkvän/motsvarande i en stor kartong. Glöm inte att göra lufthål och skicka honom till personen överst på listan. Snart så kommer ditt namn att vara överst på listan och då kommer du att få 823 542 män.

Statistiskt så kommer det att finnas:
0,5 – 1 Mr World
2,5 – 3 Toppmodeller
463 Idrottsstjärnor
3 234 Sjövilda män
20 198 Män som gör allt du begär
40 197 Män som står sig hela natten.
Totalt så kommer du att erhålla 64 294 män som är mycket påhittigare, läckrare och mer potenta än skrothögen som du redan har. Och bäst av alltså kommer garanterat ditt originalpaket inte tillbaka till dig.

VARNING! Bryt inte detta kedjebrev. En kvinna som gjorde det fick tillbaka sin man i samma gamla kalsonger men mycket elakare än förut efter att ha suttit i en papplåda i 3 veckor. Dessutom så blev hon tvungen att skicka sin nya Toppmodell, som precis hade flyttat in, till sin väninna.
Du måste tro på detta e-brev. Det är ett utomordentligt bra sätt att förbättra livet utan tråkiga fotbollsmatcher, jobbiga middagar och långa diskussioner om städning. Medan jag sänder detta e-brev så har kvinnan som är nummer 6 på listan redan erhållit 837 män och hon har 452 oöppnade paket i hallen.

Med vänliga hälsningar

En riktig väninna 🙂

Etiketter: ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: