Afternoon tea med speed-dejting!

Det är väldigt många som har efterfrågat speed-dejting. Nu äntligen är det dags, tack vare att denna inbjudan damp ner i e-postlådan. Observera att eventuella frågor ställs direkt till arrangören. Jag förmedlar endast budskapet.

Afternoon tea med speed-dejting!

För kvinnor som vill träffa män och för män som vill träffa kvinnor.
För dig mellan 20 och 40 år samt för dig 40 år och uppåt. Endast för singlar.
Så här går det till: Först information, därefter speed-dejting i två olika åldersgrupper. Vi avslutar med afternoon tea, mingel med mera.
Allt ingår i priset (200 kr). För att vara med behöver du föranmäla dig.

Årsta Folkets Hus
lördag 12 september 13 – 16
lördag 19 september 13 – s

Skicka ett e-brev till speed_dejting@yahoo.se för att anmäla dig!

En jätterolig grej helt enkelt. Träffa massor av nya människor! Speed dejting är en metod för att matcha personer, ett system för att dejta. Syftet är att uppmuntra folk att träffa ett stort antal nya människor IRL, i verkliga livet.

I Årsta Folkets Hus i Stockholm kommer speed-dejting träffar för kvinnor som vill träffa män män och för män som vill träffa kvinnor att arrangeras med start hösten 2009.

Speed-dejtingen går till så att lika många män som kvinnor träffas. Kvinnorna sitter vid ett bord, mittemot sätter sig männen, efter 5 minuter ringer en klocka och den dejten är slut. Männen reser sig upp och flyttar sig till nästa plats. Så fortsätter det till dess att alla kvinnor har pratat med alla män. Var och en fyller i ett kort där man antecknar vilka av männen respektive kvinnorna man skulle vilja träffa igen. Korten lämnas i och efter några dagar får du ett e-brev med kontaktuppgifter till dem som matchar, dvs där båda vill träffa varandra igen. Självklart kan ni prata med varandra även under minglet, kanske finner du den rätta på en gång. Under själva speed- dejtingen kan du vara anonym om du vill.
Gunilla Hasselberg

Etiketter: , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: