Boktips: Ingen skam i kroppen

Ingen skam i kroppen – frigör din sexuella kraft är en bok som ska göra det lättare för läsaren att njuta i livet. Många kvinnor har känt att deras sexualitet varit skambelagd, av för- äldrar, av samhället och till och med av dem själva. Men varför är det så? Varför finns det så många tabun kring en av våra viktigaste drifter?
Vad kan och vill läsaen göra för att släppa sina rädslor, för att hitta tillbaka till sig själv och sluta känna skam? Ingen skam i kroppen är fylld av övningar, reflektioner, meditationer och tankar som hjälper läsaen att känna sig så trygg i sig själv att hon får större möjlighet att leva ditt liv precis som hon vill.
I bokens första del beskriver författaren sin resa från skam till lust, från förnekande till bejakande. Den andra delen handlar om läsarens resa. Tonen är vänlig, tillåtande och öppen. Läsaren får många möjligheter att reflektera över vem hon är i allmänhet och hennes förhållande till sexualitet i synnerhet.

Det finns många konkreta övningar och meditationer som ger ökad självkännedom och som stimulerar hennes sinnlighet.

– Alla har rätt till sin sexualitet. Det är märkligt att det fortfarande finns så många tabun kring sexualitet i allmänhet och kvinnors sexualitet i synnerhet. Det säger Charlotte Rudenstam, författare till boken.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: